how to manage a life as a single parent

Lækker og nem dessert af æbler – Stop madspild

Lækker og nem dessert af æbler – Stop madspild

Vi smider ALT for meget mad ud, og det er hverken godt for miljøet eller vores pengepung. Jeg startede for noget tid siden, med virkelig at gennemgå hvad jeg rent faktisk havde i huset inden jeg handlede ind, og det var lidt af en øjenåbner.

Ved at gennemgå køleskab, fryser samt skabe og skuffer, fandt jeg ud af, at det faktisk var minimalt hvad jeg behøvede at handle ind den dag. Med lidt kreativitet fik jeg sammensat aftensmad til en hel uge, inklusiv flere små desserter og snacks.

En af desserterne var denne lækre, og super nemme, æbledessert.

Jeg brugte:

  • 3 æbler (som ikke var helt så spændende mere)
  • Kanel
  • Rørsukker (alm sukker kan også bruges)
  • Smør

Fremgangsmåde :

  1. Skræl æblerne og skær dem i tern
  2. Smid æbler samt lidt kanel, sukker og smør på panden
  3. Varm det godt op og rør jævnligt i det.
  4. Wupti, lækker og nem dessert !

 

 

Jeg havde tilfældigvis lidt creme fraiche i huset som smagte fantastisk til den varme æbledessert, men andet kan helt sikkert også bruges.

Æblerne kan spises som de er eller sammen med creme fraiche, skyr, yoghurt, is, pandekager eller hvad man nu lige har i huset – og så giver det lidt stof til eftertanke, at man kan få noget som smager så godt, ud af noget man ellers ville have smidt ud.

 

Tak fordi du læste med <3

 

Husk at du også kan følge med vi Instagram, Facebook og BloglovinLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *