Reklame

Det er 2. dag i efterårsferien, og sidste dag at der, ifølge DMI, er godt vejr. Vi regner med at bruge resten af ferien lidt mere indendøre end ude, og så er det fantastisk at have adgang til et hav af børneserier og film.

Her hjemme har vi været så heldige, at få lov til at teste SF Kids Play, som er en platform med serier og film for børn i alderen 0-10 år.

Vi har været meget glade for SF Kids Play.

Jeg er ikke afhængig af, at have forbindelse til internette, da indholdet kan ses offline. Jeg skal blot downloade det Emil ønsker at se, inden vi tager på farten. Genialt til en længere biltur.

Vi kan selv bestemme hvordan forsiden skal se ud. Emil foretrækker ‘boblerne’ (ses på billedet oven for) som han kan skubber rundt på skærmen for at finde det han ønsker at se. Vi kan også vælge at have indholdet som en alfabetisk liste, eller delt op i emner.

SF Kids Play er tilgængeligt fra både computer, tablet og mobil. Opsætningen er dog ikke helt den samme på computeren, som den er på tablet og mobil. Vi har kun brugt det på iPad, hvilket har fungeret super godt.

En af de ting som jeg har været rigtig glad for med SF Kids Play er, at man som forælder kan sætte tidsbegrænsning på. Alt fra 1 min. – 2 timer. Når tiden er gået, stopper den film/serie som dit barn er igang med. Super smart.

Det er muligt at sætte alderbegrænsning på hvis man har mindre børn. Indholdet er opdelt i 0-3 år, 4-6 år og 7-10 år. Du kan også vælge at få vist det hele.

Alt i alt en rigtig god app til familier med mindre børn.

Emil og jeg ønsker jer alle en rigtig god efterårsferie 🙂

Reklame, i samarbejde med Buzzador #sfkidsbuzz #sfkids #buzzador

……….

Følg også med via Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.