Det kan nogen gange være svært som forældre, at stille de rigtige spørgsmål, når man har hentet den lille guldklump fra børnehaven. Spørgsmål som ‘Har du haft en god dag?‘ og ‘Hvad har i lavet?‘ udløser sjældent det helt store svar her hjemme.

Da jeg faldt over bogen ‘Hvad vil du være når du bliver stor?‘ måtte jeg bare eje den. Bogen indeholder 365 spørgsmål, ét til hver dag i 3 år. Her får jeg serveret nogle spørgsmål på en struktureret måde, og der er plads til at skrive Emils svar ned, så jeg kan sammenligne hans svar for hvert år. Jeg er sikker på at det vil være sjovt for ham selv at læse når han bliver større.

Vi tager ikke bogen frem hver dag, men når vi gør, hygger vi os med den. Emil syndes det er sjovt at svare på spørgsmål fra ‘spørgebogen’. Spørgsmålene leder ofte til flere spørgsmål, så vi får os en rigtig god hyggesnak. Jeg er kæmpe fan!

Her er nogle eksempler på spørgsmål fra bogen:

  • Hvor er stjernerne om dagen?
  • Hvilket dyr er det sejeste?
  • Hvorfor er der koldt i køleskabet?
  • Fortæl om engang du var rigtig modig.
  • Hvad syndes du om at få eller give et kram?

Bogen fåes i 3 farver – blå, lyserød og grå. Jeg har købt min udgave HER.

……….

Følg også med via Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.