Det er lørdag morgen, du har ikke planlagt noget for dagen, og dit barn er fyldt med energi. Hvad skal i lave? hvor skal i tage hen? hvornår åbner det? og hvor lang tid tager det at komme frem?

Det er her du griber telefonen eller computeren, og starter en længere søgen på internettet, over steder i kunne tage hen – og det ender som regel med at tage lidt længere tid, end du regnede med.

Jeg vil gerne sidde så lidt med telefon og computer når jeg er sammen med Emil, og måtte derfor finde en anden løsning – Det er her Turoversigten kommer ind i billedet.

En Turoversigt, er en oversigt over hvor vi kan tage, hvornår det er åbent, hvor lang transporttid der er, hvad det koster osv. Turoversigten hænger på kontoret, og når vi får lyst til at tage ud i det blå, er det hurtigt at få et overblik over, hvor vi kan tage hen. Jeg har to sider hængende – Én med de lidt mere faste steder, så som Tivoli, ExperimentariumLouisiana m.m. og én hvor jeg løbende kan tilføje nye steder.

Feltet ‘Diverse’ bruger jeg til at skrive nyttige informationer, som f.eks. om vi skal have mad og drikke med, om der er garderobe, gode parkeringsforhold eller om der er nogle specielle rabatordninger jeg skal være opmærksom på m.m.

Du kan nu lave din helt egent Turoversigt. Neden for kan du downloade skemaet til eget brug.

 

Du er også velkommen til at bruge min oversigt. Jeg har slettet transporttiderne så du selv kan indsætte de transporttider der passer for dig.

……….

Følg også med via Facebook og Instagram

 *    *    *    *    *

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.