Jeg har før skrevet om en fantastisk kvinde, der havde skrevet en fantastisk bog. En bog der var skrevet ud fra en personlig situation, behov og oplevelse. En bog der ville  hjælpe rigtig mange andre mennesker, både børn og voksne. Bogen hed ‘Vi ses far’, og du kan læse mere om den her.

Nu er hun her igen, denne fantastiske kvinde, med endnu en fantastisk bog, ja faktisk to nye bøger. Denne bog er, ligesom den første, skabt ud fra et personligt behov, og universet til bogen har allerede rørt flere tusinder af mennesker.

Bogen med den brune bamse, der hjælper store og små, med at falde i søvn, føle sig elsket og værdigfulde, er på mange måder noget helt specielt. Emilie, som har skrevet bogen, har formået at bygge et helt univers op omkring bjørnen Tjugga.

Det startede som en enkelt lyd-meditation, og med rekord fart, er universet nu vokset til hele 2, snart 3 bøger.

Her ud over har hun produceret 12 meditationer, plakater og øko-certificeret muleposer. Hun har skabt Tjugga i fuld størrelse, som fra tid til anden er ude og hilse på, rundt omkring i Danmark, så man kan få et ægte Tjugga-bjørnekram, og så støtter hun de Danske Hospitalsklovne, som vi selv har haft stor glæde af de gange vi har været indlagt.

Hvem ved hvad der ellers kommer fra denne skønne kvinde 😀

Ja, jeg har svært ved at skjule min begejstring 😀 Vi har begge børger her hjemme og samtlige meditationer. Det svinger lidt hvilken meditation Emil bedst kan lide. Lige for tiden er det ‘Natbjørnen Tjugga’ samt ‘Ræven Sally’ han høre hver aften, når han skal sove. Den hjælper ham med at komme ned i gear og få styr på dagens tankemylder, og på den måde falde nemmere og hurtigere i søvn. Skulle der være en enkelt dag jeg lige glemmer at tænde for Tjugga eller Sally, skal han nok huske mig på det 😀

Jeg ville sådan ønske at vi have haft disse meditationer da Emil var helt lille. Han var ikke et barn der sov særligt meget, eller særligt længe af gangen. Jeg er sikker på at Tjugga ville have hjulpet os den gang. Tjugga burde være en fast del af alle familier.

Du kan finde meget mere om Tjugge her -> InstagramBøgerMeditationer

Kender du til Tjugga? Bruger i Tjugga der hjemme? og i så fald hvordan?

Del gerne dine erfaringer i kommentarfeltet herunder.

……….

Følg også med via Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.