Jeg elsker når noget kan gøre min hverdag lettere, og her er køb af dagligvarer på nettet en af de helt store ting!

Jeg syndes det er fantastisk, at man kan sidde hjemme i sofaen om aftenen, med benene oppe, og handle ind. Ingen køer, ingen stress og jag, ingen impulskøb, og så giver det mig mere tid i løbet af dagen, til at lave andre ting som jeg har mere lyst til – What’s not to like !

Der er mange der siger at det er dyrere at handle dagligvarer på nettet, og for nogle varer er enhedsprisen også en lille smule højere. Jeg er dog ikke itvivl om , at det kan betale sig at handle dagligvarer på nettet.

Du kan handle ind på et tidspunkt hvor du har tid og ro til det. Du undgå at der kommer en masse ekstra ting ned i kurven, som ikke var planlagt, f.eks. fordi du handler ind når du er sulten eller bliver fristet af spotvarer eller gode tilbud. Så den smule mere du betaler for varerne, er godt givet ud.

Der er efterhånden en hel del online supermarkeder i Danmark. Jeg har samlet de fleste af dem her:

En af de ting jeg sætter stor pris på er, at man kan få sine varer leveret på et bestemt tidspunkt af dagen, samt at minimumsbeløbet man skal handle for, ikke er alt for højt. Når man er en familie på én voksen og ét barn, handler man ikke stort ind hver uge. Jeg startede i sin tid med at bruge Nemlig.com, og dem har jeg været utroligt tilfredse med.

……….

Følg også med via Facebook og Instagram

One thought on “Spar tid og penge ved at handle daglivarer på nettet”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.